NOVICE

RAVNANJE Z ODVEČNIMI BARVAMI V GOSPODINJSTVU

NAVODILA ZA RAVNANJE Z ODVEČNIMI BARVAMI V GOSPODINJSTVU

Pomagajte našemu planetu tako, da z odvečnimi barvami ravnate na okolju prijazen način in pravilno vzdržujete orodje za barvanje. Vnaprej ocenite potrebo po barvi in ​​kako se pravilno znebiti ostankov barv. Ta navodila vam pomagajo, da se pravilno znebite odvečnih barv. Preberete lahko tudi nasvete za pranje čopičev in valjčkov.

VEČ INFORMACIJ

BARVA ZA STREHE KIRJO TILE

Barvanje predstavlja bistven del rednega vzdrževanja strehe iz strešnikov. Teknosova barva za strehe KIRJO TILE podaljša življenjsko dobo vaše strehe tako, da ščiti njeno površino pred vremenskimi vplivi.

VEČ INFORMACIJ
BIORA HIGIENSKE BARVE

BIORA® HIGIENSKE BARVE

Barve za izboljšanje počutja v vašem domu.
Učinkovitost čiščenja zraka BIORA AIR je v skladu s standardom ISO 16000-23 preizkusil neodvisni laboratorij. Protimikrobno delovanje BIORA CLEAN je v skladu s standardom ISO 22196: 2011 preizkusil neodvisni laboratorij.

VEČ INFORMACIJ

NEGA & VZDRŽEVANJE lesenih oken in vhodnih vrat

Z izbiro lesenih vrat in oken ste dokazali, da vam je mar za okolje in trajnostni razvoj ob gradnji ali renovaciji. Les vam nudi najvišjo raven ustvarjalnosti, vpliva na dobro počutje in je obenem prijazen do okolja.
Teknosovi visoko kakovostni premazi za lesena okna oz. vhodna vrata in polkna nudijo dolgotrajno zaščito pred vremenskimi vplivi in nudijo prekrasen izgled površine.
Za dolgotrajno ohranjanje zaščite upoštevajte navodila v nadaljevanju. Upoštevajte redno nego in vzdrževanje.

VEČ INFORMACIJ
KAKO IZBRATI PRAVO BARVO ZA ZUNAJ

KAKO IZBRATI PRAVO BARVO ZA ZUNANJE POVRŠINE

Na vašo izbiro zunanje barve bodo poleg vaših želja vplivale tudi okoliške stavbe, pokrajina, prostorski predpisi in arhitektura stavbe. Paleta zunanjih barv vam bo pomagala pri načrtovanju izbora barv. Vsebuje barve, ki so združljive tako z naravo kot tudi z mestnim okoljem.

Zunanje barve lahko uporabimo na lesu, mineralnih površinah in kovini.

VEČ INFORMACIJ

KAKO IZBRATI TRANSPARENTNE ZUNANJE ODTENKE

Transparentni odtenki poudarjajo naravni videz lesa, hkrati pa ščitijo površino pred sončnimi žarki in preprečujejo potemnitev lesa. Pri izbiri barv je najpomembnejša vaša lastna želja, vendar je ponekod potrebno upoštevati tudi arhitekturne omejitve.

Zagotovite, da se stavba zlije z okoljem tako, da izberete sorodne nianse, ali pa stavbo poudarite s kontrastnimi niansami. Svetlejše stavbe izstopajo iz okolice in so bolj opazne kot temnejše.

VEČ INFORMACIJ
Trajna rešitev za parket za športne dejavnosti otrok

TRAJNA REŠITEV ZA PARKET ZA ŠPORTNE DEJAVNOSTI

V stari kino dvorani v Kranju je bil ustanovljen nov otroški športni center in Teknos je bil vesel, da je bil del tega projekta prenove.

VEČ INFORMACIJ
PREMAZI ZA LESENE TALNE OBLOGE

LAKI ZA LESENE TALNE OBLOGE

Tla so izpostavljena velikim obremenitvam, zato jih je potrebno površinsko obdelati in premazati. Lakirana površina ščiti les pred obrabo in zunanjimi vplivi ter ohranja tla lepa. Površina tal mora vzdržati obsežno obrabo, s pravilno obdelavo pa je lažje ohraniti tla zaščitena.

VEČ INFORMACIJ
Scroll to Top